تبلیغات
تبلیغات
آمار بازدید
کل بازدید :
افراد آنلاین :
|
| |
| وب : | |
| پیام : | |
| 2+2=: | |
| (Refresh) | |
<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 3262
بازدید ماه : 3343
بازدید کل : 1270513
تعداد مطالب : 3740
تعداد نظرات : 98
تعداد آنلاین : 1
تبلیغات

میوه بلوط را خشک و از آن برای کارهای هنری و مصرف غذایی استفاده کنید.
1- میوههای بلوط را جمع و هر کدام را تکتک بررسی کنید. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آنها را دور بریزید.
2- فر را از قبل روشن و روی حرارت 175 درجه فارنهایت قرار دهید.
3- میوههای بلوط را با آب سرد بشویید و هر کدام را با یک پارچه تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. آنها را روی ورق مخصوص شیرینیپزی بگذارید.
4- ورق را داخل فر قرار دهید. بگذارید بلوطها 20 دقیقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمی باز بگذارید تا رطوبت بلوطها خارج شود.
5- بلوطها را از فر خارج کنید و تا خنک شدن آنها صبر کنید.


نظرات شما عزیزان: